За наша изненада основната причина за поява на ракови заболявания е открита още през 1923 г., но тази истина не се популяризира, защото не е в интерес на световните фармацевтични индустрии. През 1931 г. немският учен Ото Хайнрих Варбург получил Нобелова награда за откриване на основната причина за появата на рак и някои от другите болести на тялото.
След него канадската изследователка д-р Хулда Кларк създава формула с три активни съставки /бял пелин, карамфил, зелен орех/, която и до днес няма аналог в борбата с раковите клетки. Оказа се че билката бял пелин, цветето карамфил и плода на дървото орех повлияват изключително добре на превантивната борба с рака. Използването им заедно е най-резултатно. Тази комбинация многократно доказва ефективността си при различни туморни образувания, които медицината заклеймява като „нелечими“.
Днес тройната формула се произвежда под името „ТРИАКТАЛ“.
Продуктът има противогъбични и антивирусни свойства. В резултат на това може да се прилага при различни състояния като хепатит В и С, херпес, грип, други вирусни инфекции
Има противовъзпалителни свойства, които биха могли да бъдат полезни когато се прилага лечение на възпалителни и автоимунни заболявания.
„ТРИАКТАЛ“ може да бъде приеман между 3 и 6 месеца, за да се натрупа в организма и да даде максимални резултати. Препоръчва се профилактично и превантивно тримесечен прием два пъти годишно за укрепване на организма и поддържане на здравето, особено при хора в ремисия.
До 4 януари 2021 г. продуктът може да бъде поръчан на промоционална цена от 51 лв. + Безплатна доставка. След края на промоцията “ТРИАКТАЛ” се предлага на регулярна цена от 69 лв. Всеки, закупил 3 опаковки от продукта, получава подарък - книжка “Лечебните билки на България”. Поръчайте директно от производител на тел.: 0877 72 10 40 или в интернет на www.biotica.bg.
Свойствата на “ТРИАКТАЛ”:
- Стимулира секрецията на храносмилателните жлези, отделянето на жлъч и урина
- Възстановява – работата на стомаха, жлъчния мехур, черния дроб, засегнатите участъци на чревната лигавица
- Потиска процесите на гниене и ферментация в червата, ускорява неутрализирането на токсините в черния дроб
- Освобождава организма от червеите и другите вредни организми, както и от продуктите на тяхната жизнена дейност
- Убива болестотворните вируси, гъбички и бактерии
- Притежава противовъзпалително действие
- Повишава имунитета, включително анти-паразитния
- Премахва алергичните прояви
- Подпомага организма по време на онкотерапия