BOSS BEYOND и Boss double strawberry си дадоха среща в Приморско Клуб
Страхотно шоу спретнаха най-красивата мъжка формация Максимус, в средата на лятото, в комплекс Форест Бийч, на Приморско Клуб, бившето ММЦ – Приморско. Красивите шоумени, начело с техния фронт мен Иван Иванов – Айвън, допринесоха с пълна латино програма за доброто настроение на гостите – българи, французи, немци и англичани. Освен атрактивния Айвън, не са за подценяване и другите момчета от групата, като кубинеца Лео и Явор, които приковаха погледите на всички с прекрасно изваяните тела, на които се открояваше всяка фибра от тялото. Рускините, които бяха там, направо разкъсваха дрехите им и ги изпиваха с поглед. Красивите аниматорки на Форест Бийч, които влязоха веднага в ролята на певици и танцьорки, също се включиха в шоуто и пожелаха лайфът да продължи цяла нощ.
От световния гигант Нестле Айс крийм, раздадоха цял хладилник със сладолед, пълен с едни от най - обичаните сладоледи – Галакси, Магнум и естествено Бос- за всяка ситуация.
А кой, кой беше Босът на шоуто, естествено Айвън, който дирижираше влюбения Лео, припомняме за историята му с Жана Бергендорф, победителка в нашата Евровизия, по която в момента въздишат французи и англичани по цялото Южно Черноморие, но тя отново е в плен на Лео. Както шоколадът се прави с много любов, всяка любов има дълга история, толкова дълга е и историята на Жана и Лео, но не за нея ще ви разкажем.
Преди 2000 години в дъждовните гори на Централна и Южна Америка е открита сладката тайна на какаовото дърво. Прахът, скрит в шушулките му, е вълшебната съставка, която няма как да не обожаваме и днес. Чак през XIX век обаче шоколадът започва да придобива формите и вкусовете, които познаваме сега. Истинска шоколадова революция, която не стихва. Шоколад във формички, фонтани от шоколад, шоколадови торти, а когато заговорим за сладоледи... съвсем ни се подкосяват краката, усещайки каква изкушаваща сладост може да опитаме. Какъв по-приятен миг от този, когато се отдаваме на неустоимия сладолед с вкус на шоколад, обвит в млечна шоколадова обвивка.... Смелите, които знаят как да експериментират, тук ще споменат за BOSS BEYOND, който разтопи всички с парченцата шоколад и опияняващ сироп с вкус на ром, и цялото това изкушение обвито в млечен шоколад с парченца бисквити. Въображението на BOSS не спира дотук и създава и друг неповторим сладолед с вкус на Забайоне и сироп с вкус на ром, обвит в бял шоколад и хрупкави оризови парченца.
Заговорим ли за ром, няма как да не се отбележи, че неговата история е не по-малка интересна. Тя започва от екзотичните Карибски острови; отново по времето на Колумб. Екипажът на откривателят донася тайнствено растение през далечната 1493 година, което променя икономиката на целия свят - захарната тръстика. За наше щастие хората тогава забелязват, че от остатъка от обработената захарна тръстика, може да се дестилира вкусна алкохолна напитка. А около два века по-късно през 1672 година, след няколко промени в технологията и вкуса, питието официално приема името ром, с което е известно и до днес. Но, всичко това е история, а на живо, това което се случи можете да изживеете отново в ММЦ Приморско, с любим сладолед Нестле Айс крийм в ръка.