Напишете дума/думи за търсене

McDonald's България празнува денят на основателя си Рей Крок

Годишнината се празнува в световен мащаб

5-октомври е денят, в който служители и мениджъри застават рамо до рамо в кухнята и на касите на световноизвестната верига за бързо хранене McDonald's, за да отпразнуват рождения ден на основателят на веригата Рей Крок, роден на 5 октомври 1902 г. 

Денят на основателя на McDonald's е вътрешен празник на веригата, който почита приноса на Крок – човекът, който стои зад превръщането на McDonald's в световен лидер в сферата на ресторантите за бързо обслужване.

Макар McDonald's да е основан от братята Макдоналд, именно Крок, който се присъединява през 50-те години, играе ключова роля в разширяването и успеха на компанията.

Годишнината се отбелязва в световен мащаб, а у нас - в над 10 ресторанта, като над 300 служители имат възможността да получат подкрепа и да зададат своите въпроси директно на управленския екип на компанията.

Мениджърите на всички ресторанти в този ден се ангажират активно да припомнят основните ценности на McDonald's, като създадат пространство за споделяне на приятни моменти и, разбира се, вкусна храна.

 Така работата заедно позволява на мениджърите и  екипите на ресторантите да се сближат и да изразят признателност и насърчение към служителите.

Малко по-късно, на 10-и октомври, е и Денят на менталното здраве, като във веригата също ще го отбележат, защото именно той подчертава ангажиментът на McDonald's към благополучието на хората - мисия, която в ресторантите имат, защото грижата за служителите е основна тяхна ценност.

"Нашата цел е да създадем работна среда, която не само подкрепя физическото здраве, но и поставя акцент върху емоционалното и психологическо състояние на всеки член на екипа.", посочват от McDonald's. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X