Напишете дума/думи за търсене

4 малки тайни за интимност, които мъжете често крият от жените

Вярвате или не, има аспекти на интимността, за които мъжът рядко ще говори с половинката си.
Кои желанията и нужди на господата оставят скрити под чаршафите?

1. Те ​​искат да пренесете огъня в спалнята
Може би дори чувствате същото към вашия мъж? Може би искате от време на време той наистина да може да „донесе огъня" в спалнята? Искате да се блъскате в стените от страст, да сте по-ентусиазирани и влюбени в партньора си от обикновено. Ако вашият мъж е този, който обикновено посяга към интимността, тогава го изненадвайте от време на време, поемайки инициативата, независимо дали ще правите стриптийз или го целувате необуздано. Друг чудесен начин да подправите нещата е да добавите играчки към любовния си живот. Това може да започне с нещо толкова просто като масажно масло, но не спирайте дотук. Играчките и ограничителите също могат да подпалят завивките.

Вероятно дори не е нужно да споменавам това, но момчетата масово се възбуждат визуално. Така че използвайте това във ваша полза. Ако носите пижама или друго „обикновено" нощно облекло, защо не опитате нещо по-пикантно, по-прозрачно и по-разкриващо се? Това е един от най-лесните и бързи начини да възбудите мъжа си, особено ако той не го очаква. Освен това да говориш мръсно на мъжа си, е фантастичен начин да направиш интимността много, много по-гореща. Каквото и да изберете, разширете зоната си на комфорт постепенно. Вашият мъж ще ви обича за това.

2. Те харесват, когато поемате контрола, но...
Повечето момчета харесват понякога тяхната приятелка или съпруга да ги контролира, да им заповядва. Не през цялото време, но около 10 процента от времето е идеално, за да поддържате нещата интересни.


3. Мъжете мразят, когато се държите като морска звезда
Представете си морска звезда във водите на океана. Какво прави? Просто лежи почти напълно неподвижна. Лежането в леглото и едва-едва мърдането ще разруши любовния ви живот с вашия мъж. Така че спрете да се държите като дърво и се разчупете. Включете се в секса – невероятно е привлекателно, ако го направите.

4. Господата не могат да четат мисли
Тази последна тайна е важна, ако искате да запазите любовния си живот интересен и забавен и за двама ви. Мъжете са ужасни в прихващането на признаците, че нещо не е наред или дори в прихващането на признаците за това как се чувствате. Така че, вместо да се надявате, че вашият мъж разбира какво искате, от какво имате нужда или как се чувствате, много по-ефективно е да бъдете директни и прями за щенията си.

Така че, ако има позиция или техника, която харесвате, или нещо, което той прави, когато ви целува, което ви харесва, не се страхувайте да го кажете изрично с похвала: „Обичам, когато правиш това" или „Това е толкова секси! "

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X