Напишете дума/думи за търсене

Курортът на известните - къде и с кого?

Петър Дочев в Монголия

Българското Черноморие, Гърция и Италия са най-предпочитаните места за почивка

Петър Дочев не успя да изпрати Деси Стоянова в последния ѝ ефир, язди коне в Монголия

Водещият на “Преди обед” Петър Дочев тръгна на опасно приключение в Монголия, където обикаля с кон две седмици из красивите местности. Той не успя да изпрати екранната си партньорка Деси Стоянова в последния ѝ ефир, защото замина малко преди това.

“Предложението за работата ми в “Преди обед” дойде отникъде, а няколко месеца по-късно гостува едно момиче, което пътешества с коне. С Деси ѝ задавахме въпроси, а аз я гледах замечтано и си мислех колко би било готино… Свърши ефирът и аз ѝ казах: “Дай ми телефона си, искам на следващото такова лятно пътешествие да дойда с теб”. Тя ми се изсмя. А аз започнах подготовка с кон и ето, сега отивам в Монголия”, разказа Петър Дочев. Освен че язди коне, водещият показа и как е яхнал тибетски як. Към фотоса написа: “Още съм жив”.

Впрочем вчера бе последният ефир на Деси Стоянова, която сама взе решението да се откаже и да напусне телевизията.

Петър Дочев в Монголия
Петър Дочев в Монголия

Радина Кърджилова сама с децата на море

С двете си момчета Йоан и Христо актрисата Радина Кърджилова е на море. Тя споделя морски снимки, на които се вижда как тримата плажуват. Всъщност лятото за актрисата може да се каже, че е морско. От началото на юни тя снима в района на Южното Черноморие най-новия игрален сериал, продуциран от Българската национална телевизия – съвременната семейна драма в шест епизода “Те, вълните”.

Радина Кърджилова е сама с двете си момчета Йоан и Христо
Радина Кърджилова е сама с двете си момчета Йоан и Христо

Лентата е по идея на актрисите Теодора Духовникова и Койна Русева, които изпълняват две от главните роли в продукцията заедно с Радина Кърджилова и Мария Каварджикова. В мъжкия състав влизат Ивайло Христов, Юлиан Вергов, Иван Бърнев, Димитър Баненкин, Георги Гоцин, Йордан Ръсин, Георги А. Богданов. Преди две седмици Вергов отпразнува и рождения си ден на снимачната площадка.

Владимир Зомбори се труди - само пуска фейк снимки от плажа

Владимир Зомбори
Владимир Зомбори

Една и съща снимка, но на различен фон пусна актьорът Владимир Зомбори, който, изглежда, не успява да стигне до мечтаната ваканция. “Коги ти се ходи на почивка, ама имаш работа”, написа актьорът под забавните снимки.

Зомбори играе цяло лято в представления по различни фестивали, затова не стига времето за почивка. Накрая на месеца ще участва в летния фестивал “София съмър фест”, когато ще представи “Премахни от приятели” и “Заклеваш ли се в децата”. В първата постановка той си партнира с Деян Ангелов, Анелия Луцинова, Катя Иванова и Мария Сапунджиева. А във втората ще излезе на сцената заедно с жена си - актрисата Весела Бабинова. Впрочем това е първият спектакъл, в който те играят семейство. Двамата ще изиграят представлението и в летните театри в Пловдив, Бургас, Созопол и Варна.

Владимир Зомбори
Владимир Зомбори

Владо Пенев в обятията на Теодора Духовникова на яхта

Владо Пенев с Теодора Духовникова
Владо Пенев с Теодора Духовникова

Теодора Духовникова, Владо Пенев и Марта Вачкова са заедно на море. “Красиви сте, дявол да ви вземе!”, написа Марта Вачкова под снимка на колегите си, на която двамата са се прегърнали. Те отдавна са в приятелски отношения, затова близостта помежду им не е изненадваща. Въпреки това снимка на двамата, в която Духовникова седи в скута на Пенев, предизвика бурна реакция в социалните мрежи.

Много от потребителите се зачудиха дали между двамата колеги не са пламнали чувства, други бяха по-объркани от факта, че снимката я публикува не кой да е, а Марта Вачкова.

Въпреки това изглежда, че актьорите прекарват лятото си чудесно, радвайки се на компанията си и щастливите мигове. Актьорът се отдаде на заслужена почивка след края на лятното турне с “ПоетиТЕ” и замина за Варна заедно с Марта Вачкова, проф. Георги Лозанов и съпругата му Галя. Докато се разхожда по варненското крайбрежие, Пенев успя да заснеме чуден кадър на делфин в морето.

Владо Пенев с Теодора Духовникова и Марта Вачкова
Владо Пенев с Теодора Духовникова и Марта Вачкова

След “ПоетиТе” и Духовникова се отдаде на почивка. “Първи ден ваканция! Няма такава умора, няма такова щастие. Това лято мисля партитата да са всичките мои. Благодаря за всичко, което ми се случи в професията тази година.” С тези думи актрисата откри лятната почивка на морето, като публикува видео в инстаграм, на което се вижда как се раздава на музиката.

Мира Добрева в Позитано: Слънце, море и лазурни води. Галерия на открито

Мира Добрева в Италия
Мира Добрева в Италия

Слънце, море и лазурни води. Красиви жени. Жива картина. Галерия на открито. С тези думи журналистката и тв водеща описва Позитано, разположен на Амалфийското крайбрежие.

Именно красивите места в Италия Мира Добрева предпочете за своята лятна почивка, като първоначално беше на остров Капри.

“В Италия Позитано е един от най-известните плажове в света. Човек, като гледа тази красота наоколо, се чуди как е построено всичко, като гледа тези яхти, се пита как е купено всичко. В един момент обаче спираш да се питаш и само се наслаждаваш. Невероятно е.” Така Добрева с вълнение разказва във видео за града, който всяка година събира хиляди туристи.

На кадрите се виждат още красивите сгради и улици в Позитано, яхтите в морето и др.

По щастлива случайност тя стана и свидетел освен на красивите гледки, които тези места предлагат, но и на 4 дъги едновременно. “За първи път видях четири дъги в едно небе”, написа тя в инстаграм профила си и публикува кадри, на които се виждат дъгите.

Тончо Токмакчиев предпочете планината пред морето, но пак в Италия

Тончо Токмакчиев
Тончо Токмакчиев

Италия като дестинация за лятната ваканция избра и Тончо Токмакчиев. Разликата е, че той не е на морето, а в региона на Доломитите, които са планински масив, част от Източните Алпи.

Актьорът явно е отседнал в градчето Канацей, от което се разкрива красива гледка към планините. От няколко дни той публикува кадри в инстаграм, на които се виждат масивните върхове.

Името идва от минерала доломит, който съдържа магнезий, желязо или манган. Въз основа на този минерал същото име носи и вид седиментна скала, близка до варовика. И двете са кръстени така на френския геолог и минералог от ХVІІІ в. Деода дьо Доломю, който извършва повечето важни открития.

Те се простират южно от централното било, в североизточната част на Италия на териториите на провинциите Белуно, Болцано, Южен Тирол и Тренто.

След изригването на Етна Стефан Щерев в Гърция 

Стефан Щерев в Гърция
Стефан Щерев в Гърция

Актьорът и водещ на предаването “100% будни”, който преди дни успя да заснеме изригването на вулкана Етна, “пак се блещи на слънцето”, само че в Гърция.

Пак му се блещя на слънцето. Засега сме приятели, написа Стефан Щерев в инстаграм, като качи снимка от Ханя, един от най-големите градове на остров Крит. Допреди няколко дни той качваше снимки от Сицилия, като освен че посети вулкана Етна, той разгледа и красивите градове Таормина и Ното.

Любопитен момент от пътуванията му е, че Щерев летя в един самолет с музикантите от американската хеви метъл група Exodus. Тв водещият дори успя да заснеме бас китариста на бандата Джак Гибсън. В момента изпълнителите са на турне в Европа.

София Бобчева заведе детето на море

София Бобчева на морето
София Бобчева на морето

Актрисата от Народния театър за второ лято е с дъщеричката си Стефани-Ирини, която роди през октомври 2022-а. За дестинация на почивката си София Бобчева избра Българското Черноморие и по-точно - Кара дере.

Люси Дяковска е в рая - на почивка в Бали

Люси Дяковска
Люси Дяковска

Понякога всичко, което е необходимо, е да променим гледната точка, за да се върнем към себе си. Да се приемаме, обичаме, уважаваме и да ценим самите себе си, защото, оставяйки това на другите, може да ни струва много.

С тези думи певицата публикува снимка от Кангу в Бали. Мястото тя определи като рай и от няколко дни публикува кадри оттам, на които се вижда колко добре се чувства. Преди това също беше в Италия, само че в Мерано.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X