Напишете дума/думи за търсене

Памела Андерсън намери щастието в гледането на кокошки

Памела Андерсън без грим
Кадър;  Youtube

Секссимволът на 90-те Памела Андерсън предприе радикална промяна в живота си, като се отказа от бляскавия Холивуд и предпочете спокойствието на селския живот в Канада. В интервю звездата от “Спасители на плажа” сподели, че винаги е планирала да се прибере “у дома” и да напусне Лос Анджелис.

Някогашната кралица на плажа се е сдобила с новия си дом още преди 30 години, но започва да го реновира едва наскоро, за да е готов за 57-ия ѝ рожден ден. Напук на очакванията сексбомбата не вдигна грандиозно парти на 1 юли с шампанско и мехурчета, а прекара празника със семейството и приятелите си. Андерсън избра красотата на природата около дома си пред шумните забавления, на които е свикнала в САЩ.

Фермата, на която се посвети актрисата, се намира в канадското градче Лейдисмит. Освен спокойствие и уют новото жилище има и сантиментална стойност за спасителката.  “Аз

купих това място преди 30 години от моята баба,

тя прекара целия си живот тук. А аз просто живях дивия си живот в Ел Ей. Когато най-накрая се завърнах тук заради COVID пандемията, си помислих, че е дошло времето да се върна към корените си. Също така намирам реновирането за много забавно”, разказва актрисата.

Преди две години, когато Памела решава да промени коренно живота си, започват и снимките на сериал, който показва как ремонтира новия си дом. Поредицата се казва “Райската градина на Памела” и се излъчва в някои от най-известните видеоплатформи. Някогашната секси спасителка с емблематичния червен бански, която вълнуваше въображението на милиони мъже по света, сега откровено показва новото си аз. Като типична домакиня звездата разказва подробно през какво е преминала - всички притеснения и с кои специалисти е работила, за да получи мечтания резултат.

Разкрива и най-съкровените си лични усещания, свързани с тази ферма, спомените, които пази от детството.

“Прилича ми много на завръщане у дома. Аз бях много близка с дядо ми, тук неговата енергия е навсякъде около мен.

Той ме научи, че дърветата говорят

и той разговаряше с тях. Това ми звучи много митологично”, казва Памела.

Освен с актьорската си кариера секссимволът на 90-те е известна и като дейна активистка в различни организации, насочени основно към защита на животните.

Бори се срещу използването на кожи в индустрията

и нехуманното отношение към животните. Преди години се разбра, че за да помага на тези организации, Андерсън събира средства, като продава част от дрехите си на търгове.

Канадката е поддръжник и на кампаниите за опазването на околната среда, особено активна е по проектите за почистване и намаляване на пластмасовите отпадъци. Актрисата има и своя собствена фондация, която е основана през 2014 г. и подкрепя различни инициативи, свързани с екологията, застрашените видове, уязвими групи хора. Извън тези си занимания актрисата все по-често открива утеха в простите неща. Нейната нова страст е земеделието и това да бере отгледани от нея плодове и зеленчуци или да се грижи за своите кокошки.

Селският живот явно влияе на Памела Андерсън и тя събра погледите на Парижката седмица на модата, като се появи без никакъв грим и прическа. Това решение изненадало както нейните фенове, така и децата ѝ.

Памела Андерсън със синовете си във фермата. СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Памела Андерсън със синовете си във фермата. СНИМКА: ИНСТАГРАМ
 “Искам да мога да изляза през вратата и да изглеждам така (без грим). Не искам вече целия този блясък, аз се чувствам добре дори и по този начин. Трябва да предизвикам красотата. Моите агенти и дори децата ми казаха, че няма как да отида на събитие така. Това ме накара да искам да го направя още повече, защото го правя за себе си и

ме кара да се чувствам свободна”, изповядва актрисата.

По някакъв начин това я кара да се чувства бунтарка - знаменитостите носят много грим и с новия си почин тя иска да се опълчи на това. Приела е процеса на стареене напълно и се чувства добре с външния си вид. Днешната спокойна блондика, която се наслаждава на 50-те си насред пасторални картини, някога бе известна с бурните си и скандални бракове. Наскоро слага край и на последния. След раздялата си с Дан Хайхърст през януари 2022 г. казва, че се е фокусирала върху личното си развитие. Сега няма мъж до себе си.

Голямата ѝ радост са двете ѝ момчета от брака  с барабаниста на “Мотли Крю” Томи Лий. По-голямото от децата - Брандън Томас Лий, който е на 27 години, е актьор и модел. Участвал е в различни телевизионни предавания и филми, включително и в реалити шоу. Дилън Джагър Лий, който е на 26, също е модел, а и музикант, подобно на известния си татко. Свирил е на барабани в групата “Среднощните момчета”.

Синовете на Памела подкрепят решението ѝ

да напусне Лос Анджелис и да се премести във фермата. Щастливи са за нея и разбират нуждата ѝ от по-спокойния и природосъобразен начин на живот, споделя тя. Изповядва, че Брандън и Дилън винаги са искали да я виждат щастлива и в добра форма. И знаят, че отиването ѝ във фермата ще ѝ осигури точно това.

Един по-смислен начин на живот, на който тя се наслаждава и това си личи от нейния инстаграм профил. Андерсън редовно публикува снимки, с които показва на своите фенове колко добре се чувства и че живее в мир и хармония със себе си.


Памела Андерсън със синовете си във фермата. СНИМКИ: ИНСТАГРАМ и кадър от YouTube

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X