Напишете дума/думи за търсене

Луната пътува вълнуващо в Стрелец. Предстоят два разкошни дни

От сутринта на 17 юли Луната се отправя на вълнуващо пътуване в съзвездие Стрелец, което ще продължи до края на 18 юли.

Предстоят два разкошни дни, пълни с положителен заряд, светлина и оптимизъм. На фона на разпадащия се съвпад на Марс с Уран и събраното напрежение в последните няколко дни идва глътка свеж въздух за разтуха, спокойствие и разкош.
Дните са подходящи за развитие на таланти, вдъхновение, творчество, стартиране на проекти, особено ако те са свързани с изучаване на чужди езици, избор на далечно пътуване, провеждане на важен разговор, търсене на съмишленици, любов и разбиране.
Очаквайте в душата си повече светлина, вяра и надежда. Избирайте високите температури навън за да разтопите всяко съмнение в себе си, страх, тревога и тъга. Дайте им път и ги изпратете далече от вас. Сега можете да погледнете на събитията в живота си с разбиране и обич. Пречистете се с добри мисли. Бъдете благодарни и вярвайте, че най-доброто ви предстои.
В тези дни на щастие и разбиране ще се радват най-много всички Овни, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи.
Спокойствие и вдъхновение ще имат Скорпионите и Козирозите.
Телците и Раците, могат да се чувстват объркани в изборите и плановете си. Съветвам ги да избират без излишни емоции и страхове.

Трудности и липса на енергия ще имат Близнаците, Девите и Рибите. Тях съветвам да се отдадат на любими хора и занимания.

Желая ви щастливи дни,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се
срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, може да намерите в книгата й „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", която се предлага във всички големи книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X