Напишете дума/думи за търсене

Болното място във връзката на всяка зодия



Везни
Все още живеете в своя свят на мечтите, Везни. Не сте надраснали напълно детските си фантазии и все още търсите Чаровния принц или Пепеляшка. Вашата представа за романтика все още е доста млада, опирайки се най-вече на поезия, любовни песни и рози. Може би е добре, че животът все още не е свалил тези розови очила от очите ви, но, за съжаление, той не е такъв за всички.

Така че, когато се окажете с човек, който е имал повече житейски неприятности, детският ви ентусиазъм ще е в противоречие с неговия логичен и аналитичен подход. Нещо, което може да ви накара да изберете идеята си за романтика пред истинските отношения.

Вашето болно място в една връзка - да се откажете от идеята си за приказен романс

Скорпион
Очаквате пълна лоялност и преданост от партньора си. Ще бъдете готови да се отдадете напълно на него и да отвърнете на привързаността му. Искате солидна връзка, която ще се основава на доверие и вярност. Въпреки това трудно споделяте най-съкровените си чувства и тайни с половинката си. Винаги нещо ви пречи да се отворите и когато сте дълбоко погълнати в мислите си, изглеждате на километри далеч от другия. Когато той ви помоли да споделите мислите и чувствата си, усещате досада и натискате спирачките на отношенията.

Вашето болно място в една връзка - да излезете от черупката си и да споделите чувствата си

Стрелец
Малко сте непредсказуеми, когато става въпрос за избор на партньор. Ще харесате някого, който ще бъде открит с вас, ще споделя всеки малък детайл за деня си и вие бихте направили същото. Но вие ще избягвате всякакви задълбочени разговори относно бъдещето на връзката ви, как се чувствате един към друг или какво означавате един за друг. Всеки път, когато някой започне диалог с вас по тези теми, вие чувствате, че сте хванати в капана на отношенията, и решавате да прекратите нещата преждевременно.

Вашето болно място в една връзка - да се справите с емоциите и да говорите за тях

Козирог

Искате любовта да ви намери и това е напълно чудесно, но как ще се случи това, ако продължавате да давате приоритет на работата си, приятелите си, а себе си оставяте на заден план? И когато все пак намерите партньор, вие го държите на резервната скамейка поради натоварения си график. Така че, когато връзката ви се разпадне, нямате кого да обвинявате освен себе си.

Вашето болно място в една връзка - да дадете приоритет на романтиката пред личните си нужди

Водолей

Вие сте малко надменни. Искате всичко да е според вашите изисквания и това се простира до предпочитанията ви към романтични партньори. Очаквате те да се погрижат за вашите нужди и никога да не мислят за своите. Те трябва да са на разположение през цялото време и да ви вървят по гайдата.

Изненадващо е, че потръпвате, като си помислите да направиш същото за него. Най-лошият ви кошмар е да живеете живота си според ритъма на някой друг. Дори когато искате той винаги да се съобразява с вас.

Вашето болно място в една връзка - да загубите надмощието

Риби
Вие сте сапиосексуални личности, които намират интелигентните и начетени хора за най-привлекателни сред себеподобните си. Дълбоките и вълнуващи душата разговори са не по-малко страстни от дълго целуване. Възхищавате се на партньора си, но това не означава, че той може да ви подцени или да ви накара да се чувствате непълноценни по някакъв начин. В момента, в който любимият ви прибегне до тази стъпка в отношенията, вие се сбогувате с него завинаги.

Вашето болно място в една връзка - да се почувствате унизени от партньора си

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X