Напишете дума/думи за търсене

Мощният Лъвски портал сбъдва желанията ни днес

Лъвският портал, или Лъвската порта, достигна своя връх днес, 8 август 2024 г.

Той се свързва с древни времена, особено с Египет. Звездата Сириус, известна и като духовното слънце, има голямо значение сред египтяните. Лъвският портал се случва, когато духовното слънце Сириус, земното Слънце, Поясът на Орион и Земята са в перфектно подравняване. Това събитие изпраща огромно количество духовна светлина на нашата планета, предлагайки мощно време за проявяване на цели и привличане на божествена енергия.

Защо се нарича Лъвски портал?
Земното Слънце е в знака Лъв по време на отварянето на портала, а знакът Лъв е управител на Лъвската порта.

Кога се отваря Лъвският портал?

Всяка година порталът се отваря в края на месец юли и остава отворен до 12 август. 8 август се счита за датата, когато енергията на Лъвската порта е най-мощна и ако гледаме на нещата според нумерологията, тогава може да кажем, че това се случва на 8-ия ден от 8-ия месец.
Говорейки за 2024 г., тогава може да разглеждаме днешната дата (8.8.2024) така - 8:8 (дата, месец) :8 (2+0+2+4 = 8 (сбор от цифрите на годината).
8 е числото на силата, изобилието и просперитета и също представлява Сатурн.

Духовно значение на Лъвския портал

В този благоприятен ден Земята се изравнява със Сириус като нашето духовно слънце. Това подравняване отваря порта на енергия, позволявайки повишени духовни вибрации и по-дълбоки връзки с вселената. Това е мощно време за проявление и свързване с енергията на универсалната жизнена сила. Тази Лъвска порта е мощното време за проявяване на цели и желания, за привличане на изобилие и положителна промяна.
Тези енергии улесняват лечението. Това е време да се освободите от травмите от миналото, старите модели и всичко, което вече не ви служи, и да потърсите новото начало.


Как да изразим желанията си по време на Лъвския портал?

1. Поставете ясни намерения: Обмислете желанията си и ги напишете на хартия.
2. Медитирайте: Визуализирайте целите си с ярка светлина от Сириус, която ви изпълва с божествена енергия.
3. Благодарност: Изразете своята благодарност за това, което имате и това, което ви предстои.
4. Ритуал: Запалете свещ, използвайте кристали като кварц и кажете намеренията си на глас.
5. Творческо изразяване: Направете табло с визия, напишете за целите си или насочете енергията си в изкуство.
6. Доверете се на процеса: Освободете привързаността и поддържайте позитивно мислене. Човек трябва да се довери на целия този процес, ако иска да превърне това в реалност.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X