Напишете дума/думи за търсене

Има само 2 причини, поради които мъжете не изпращат съобщения след среща

Срещнали сте мечтания си партньор.
Той има ослепителна усмивка и тяло. Харесва същите неща като вас, с изключение на едно или две, които нямат толкова голямо значение. Останали сте будни цяла нощ, за да си говорите...

Това е запознанство, написано от звездите, с изключение на едно супердосадно нещо.

Изпратили сте му съобщение, както обикновено, и сега той не ви отговаря. Няма нищо по-разочароващо от това да срещнеш някого, който е страхотен, да си мислиш, че си установил връзка и след това да откриеш, че въпросният господин няма намерение никога повече да се свързва с теб.

Защо мъжете не отговорят на съобщения?
Ако се чудите защо гаджето ви не отговаря на текстови съобщения, вижте тези възможни отговори, за да видите дали някой има смисъл за вас.

1. Той е зает с нещо важно
Вероятно човекът, с когото излизате, има работа, приятели, семейство и други важни фактори, които съставляват живота му извън това да е непрестанно с вас. Ако той не ви отговори веднага, помислете за факта, че може да прави нещо друго в момента.
Не всеки държи телефона си в ръка по всяко време на деня.

Ако това ви притеснява или кара ума ви да пренатоварва с най-лошите сценарии, помислете дали да не поговорите с него за това. Може да измислите решение, което да работи и за двама ви.

Ето какво казват мъжете по темата:
• „Той вероятно просто иска да се мотае с приятелите си и да купонясва за известно време по мъжки.“
• „Може би е пийнал твърде много, или е на шумно място и не чува телефона. Или това, или не е искал да бъде намерен в момента. Така или иначе, той просто трябва да каже на избраницата си какво става.“

2. Той не иска
Това може да бъде допълнително разделено на три подпричини.

1. Той не иска връзка с вас
Ако гаджето ви е в радиосянка и знаете, че не е участвал в автомобилна катастрофа, е напълно възможно той да се опитва да скъса с вас, като ви прилага гоустинг.

Незряло е, страхливо е и вие заслужавате много повече. Но във всеки случай това е, което се случва.

Ето какво казват мъжете за тази подпричина:
• „Тази връзка приключи. Това е, което той казва. Просто е твърде страхлив, за да го каже на глас, и иска ти да го направиш вместо него.“
• „Възможно е той просто да не си пада толкова по теб.“
• „Мъжете, които са много харесвани и имат много възможности сред жените, обикновено няма да отидат на втора среща, ако не правят секс на първата.“
• „Може да има много причини. Може той да ви е харесвал само за секс и след като го е получил, да си е плюл на петите.“

2. Той е твърде емоционално незрял, за да води разговор с вас за нещо, което му е на ума
Тогава са онези моменти, в които той не знае как да говори с вас и не може или не иска да си направи труда да научи по-добър начин да подхожда към нещата.
Поне не и що се отнася до вас.

Ето какво казват мъжете за тази подпричина:
• „Когато не отговоря на някого, това е, защото не искам да говоря с него в момента.“
• „Единственият път, когато ще игнорирам съобщение от жена, е когато се задава нещо голямо за разговор и знам, че още не съм готов.“
• „Някои хора (погрешно) смятат, че чакането с години, преди да отговорят, ги кара да изглеждат по-готини.“

3. Той ви намира за твърде нуждаеща се
Всеки има нужда от пространство в една връзка, както физически, така и по телефона. Истински здравите връзки се състоят от хора, които поддържат чувството за независимост, докато са заедно.
Той може да е намерил постоянните ви съобщения за непривлекателни.

Ето какво казват мъжете за тази подпричина:
• „Ако тя ми изпрати съобщение веднъж и след това, преди да отговоря, ми изпрати съобщение още няколко пъти, независимо по коя платформа, определено спирам и започвам да обмислям възможността да й приложа гоустинг.“
Ако един мъж си пада по вас и е щастлив с вас, ще го знаете, ще го усещате.

Само не забравяйте, че ако един мъж се интересува от дългосрочна връзка с вас, той ще свърши тежката работа, която идва с това.

И честно казано, съобщаването на нуждите и личните борби трябва да бъде минимално изискване, когато става въпрос за ангажиране дори в интимност на начално ниво с някого.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X