Напишете дума/думи за търсене

5 техники за възбуждане на мъж с ръце

Възбуждането на мъж с вашите ръце не се ограничава само до мастурбация. Това може да бъде страхотна част от любовната игра, пълна с чувственост и способна да го подлуди и да го накара да иска повече. Добрата ръчна стимулация може да бъде достатъчна, за да нажежи нещата наистина. Така че ръцете ви наистина могат да бъдат най-добрите съюзници за увеличаване на сексуалното желание при мъжете.

Това е чудесен начин да гарантирате, че вашият партньор ще получи ерекция, особено когато е имало случаи на еректилна дисфункция преди или по време на секс.

Техники за възбуждане на мъж с ръцете си
Когато мъжът се чувства привлечен от партньора си, актът на възбуждането му не е толкова сложен. По природа господата изпитват голямо разнообразие от усещания, преди да започне същинският полов акт.

Ако обаче целта ви е той никога да не забрави какво е майсторско съблазняване, тогава може да приложите на практика някои трикове с ръцете си, за да го подлудите още повече.

1. Погалете скалпа му
Започнете играта на съблазняване с масаж на скалпа на мъжа и скоро ще настъпи възбуда.

Тази част от тялото има много нервни окончания, които, когато са стимулирани, предизвикват тръпки от удоволствие.
Масажирайте го нежно с върха на пръстите си, докато го целувате и прегръщате и обръщайте внимание на реакцията му.

2. Докоснете устата му
За да възбудите мъж с ръцете си, не е нужно да отивате направо до пениса му. Галенето на устните на партньора увеличава еротичността на сексуалната среща. Това е така, защото кожата, която ги покрива, реагира лесно на всеки стимул, който се прилага върху нея.

Затова освен да го целувате страстно, използвайте пръстите си, за да докоснете нежно устата.


3. Масажирайте пениса му
Когато искате да се придвижите все повече към началото на сексуалния акт, какъв по-добър начин от това да масажирате и галите пениса му? Имайте предвид, че долната страна на главичката е една от най-чувствителните зони. Затова е най-добре да концентрирате ласките си върху тази зона.

• Разтривайте нежно главичката на пениса, като използвате дланите и пръстите си. Бъдете внимателни, когато го докосвате там, тъй като ако го направите твърде грубо, това може да причини дискомфорт или болка.
• Не оставайте твърде дълго в тази зона; продължете да галите останалата част от пениса му докрай. Увийте пръстите си около него и ги движете нагоре-надолу с различна скорост.

4. Стимулирайте перинеума му
Перинеумът е ерогенна зона, разположена между скротума и ануса. Ако правилно стимулирате тази област, ще може да изведете мъжа си на съвсем ново ниво на възбуда.

Тази точка се счита за третата най-чувствителна след тестисите и пениса. Опитайте се да я галите нежно, с меки докосвания или натиск.

Внимателно разтрийте с върха на пръста си. След това, когато забележите, че му харесва, упражнете лек натиск, като внимателно плъзнете пръста си по зоната.

5. Галете тестисите му
Тестисите на мъжа са много чувствителни. Когато ги масажирате, внимавайте да не сте прекалено груби.
Зоната е много чувствителна и неправилно движение може да съсипе момента.

Използвайте едната си ръка, за да галите пениса му, докато с другата докосвате тестисите му. Не забравяйте, че няма определено време за любовна игра.

Използвайте тези техники, за да възбудите мъжа с ръцете си, но не забравяйте за целуването и използването на езика си и в другите ерогенни области.

А знаете ли как да му доставите удоволствие с крака?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X