Напишете дума/думи за търсене

От какъв интимен партньор има нужда всяка зодия



Везни
Имат приказен поглед към любовта и заедността, имат нужда от някого, който е намерил спокойствие
Родените под този знак обикновено са спокойни и събрани независимо от всичко и бързо ще напуснат всяка връзка, която показва признаци на турбуленция. Те се възхищават на красотата, баланса и мира. Везните дори няма да помислят за партньор, който нарушава спокойствието и позитивното, с което се обграждат. Те са традиционалисти в ухажването и смело изразителни. Везните са склонни да бъдат интелектуални и обичат да общуват със семейството и приятелите си. Те искат от любимия си честно партньорство между равни личности, така че никога не се отнасяйте към тях като към по-нискостоящ от вас човек.

Скорпион


Има навика да бъде предпазлив към емоционална обвързаност. Той се нуждае от някого, който заслужава неговото доверие

Ако искате да имате връзка със Скорпион, бъдете предупредени, че ще му отнеме известно време, докато свали гарда си. Той е невероятно селективен и няма да се задоволи с никого. Дори и да не са страдали от разбито сърце, Скорпионите по природа са доста предпазливи, що се отнася до хората. Първото и най-важно нещо, което трябва да им докажете, че те могат да ви се доверят. Те се нуждаят от партньор, който е готов да бъде напълно прозрачен с тях.

Стрелец


Най-оптимистичният и авантюристичен знак. Той се нуждае от някого, който е еднакво авантюристичен, остроумен и интелектуален

Стрелецът се нуждае от човек, на когото може да се опре, не само заради остроумието и мъдростта му, но и заради надеждността му. Той често се чувства малко изгубен, така че трябва да му се даде комфорт и увереност. Знакът има афинитет към огъня, което го прави бърз и груб, но в действителност Стрелецът е с мека душа. Партньорите му ще трябва да му помогнат да намери стабилност и баланс, като същевременно поддържат нещата интересни. Стрелецът обича приключенията, страстта и свободата и следователно те искат от партньора си най-много подкрепа и пространство.

Козирог


Той има репутацията на практичен и самодисциплиниран, има нужда от трудолюбив, но обичащ забавленията партньор

Козирозите са малко старомодни - наистина гледат с добро око на онези, които са решителни и вършат упорита работа. Те търсят партньори, които имат добра работна етика, но които също могат да им помогнат да се откъснат от пристрастяването си към служебните задължения. Като техен любим ще трябва да ги накарате да се отпуснат и да се забавляват от време на време. Козирозите също са склонни да бъдат малко затворени и се нуждаят от помощ, за да изразят чувствата си. Те искат някого, който цени думите и жестовете им и им осигурява чувство за сигурност.

Водолей


Той е ексцентричен и нестандартен, нуждае се от някого, който може да улови интереса му

Водолеят обикновено е много странна смес от различни характеристики и може да бъде доста трудно да се разбере. Хората от този знак са привлечени от дълбоки дискусии, но не са много склонни да се открият. Те са приключенски настроени и винаги търсят следващия си прилив на адреналин. Водолеите са сърцати и могат да предложат много неща чрез обич и грижи, но за тях е трудно да покажат това на другите. Те не обичат сериозните връзки, така че ако са готови да направят това, значи вие сте единствените за тях. Те искат партньор, който е спонтанен и има ексцентрична страна.

Риби


Те са мечтатели и се нуждаят от някого, който може да им даде романтика

Рибите са знакът, който ще падне в краката ви, ако се появите пред прозореца им в полунощ с касетофон, от който звучи любовна песен. Те обичат старомодните романтични жестове и предпочитат партньори, които могат да измислят креативни начини да им покажат, че им пука за тях. Те също така търсят любими, които може да им помогнат да постигнат целите си и които са готови да бъдат уязвими с тях. Рибите дирят онзи, който е в състояние да се справи с техните емоции и буйно въображение.

Зодиите, които най-лесно изневеряват

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X