Напишете дума/думи за търсене

Нели Конуей: Ако сте ядосани, си представете, че ви облива водопад

Срещаме се с преподавателката по кундалини йога и лечение с ангели Нели Конуей. Разговорът ни се завърта около значението на аурата, как да привлечем пари и да намерим своя мъж - сродна душа.

Нели, каква е ролята на аурата в нашия живот?

Аурата е електромагнитното поле около всеки човек. Колкото по-чисти са мислите му и идват от сърцето, колкото по-щастлив, духовен и извисен е той, толкова по-здрава и лъчиста е аурата му. Тя е като броня на физическото тяло. Всяко заболяване, преди да се прояви в тялото, първо се отразява на аурата. Много е важно хората да не си крещят, защото в противен случай си хвърлят енергия като огнени топки. А това е карма, която рано или късно трябва да получиш обратно. Вселената или те поставя в същата ситуация, или те кара да промениш отношението си и да поправиш грешките. Архангел Рафаел ми каза в такава ситуация на гняв да го повикаме за помощ или да си представим, че сме във водопад, и ни облива неговата бледосиня вода. Някои от моите ученици се молят на

Исус Христос, за да им даде златна светлина, която да ги обгърне.

Много е важно да не се крещи и да не се обиждат малките деца, защото може да се появи пукнатина в аурата им. Когато дойдат такива деца при мен, Архангел Рафаел, Исус Христос, Богородица и Метатрон поставят светлина с цвят между розово и зелено в цепнатината и тя се запълва.

Защо жените в България масово имат проблем с щитовидната жлеза или сърцето?

Те често са изоставени емоционално от своите мъже, дори и да са в брак с тях. Тогава се появява като дупка в аурата. Ако при вас е така, помолете Архангел Михаил за помощ. Или излезте от връзката, при която мъжът ви се държи обидно с вас. Често тези жени, особено след седмата година, пълнеят в областта на корема. Така предпазват своя център на силата, успеха и здравето от негативната енергия наоколо. Ако направим лош избор и се обвържем с неподходящ за нас мъж, в последствие си плащаме за тази грешка. Когато сме щастливи и се стремим да направим добро и сътворим красота около себе си, и светът около нас ще по-прекрасен.

Как да сме независими от парите?

Когато искаме пари или нещо друго, трябва да го изкажем веднъж. Когато непрекъснато повтаряме eдно и също желание, не се молим от позицията на духовен човек, който помага на другите и заслужава да има благоденствие и изобилие, а влагаме страх. Ако искаме пари, е редно да се фокусираме върху това какво ще направим с тях, след като ги получим, и да имаме позитивна цел. Те са енергия, имат аура. Господ дава пари, за да види как ще ги споделим с другите. Колкото повече споделяме, толкова повече ще получаваме. И в Библията пише, че трябва да даваме 10% на Господ, който ни е създал. Затова моят съвет е - давайте 10%, от това което изработите, на тези, които имат нужда – в църква, на бездомни деца. Ако искате да направите повече пари, давайте на просещите по улиците. Няма значение дали лъжат, че имат нужда. Не бива да съдим другите. Ако искаме нещо, е нужно да даваме от времето или от любовта си, за да помагаме. Затова още днес прегърнете нуждаещ се, изпратете имейл, за да повдигнете духа на познат или непознат, сторете добро и ще ви се върне.

Нели Конуей
Нели Конуей
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X